Jameela Jamil haukkuu Khloe Kardashiania: ”Bla bla bla syömishäiriö bla bla bla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehopositiivisuutta ja terveitä elämäntapoja hehkuttava televisiojuontaja ja malli Jameela Jamil on arvostellut jälleen kovasanaisesti seurapiirijulkkis Khloe Kardashianin mainostamia laihdutusvalmisteita. Khloe on mainostanut nyt Flat Tummy Shakes -proteiinipirtelöitä.

Khloe Kardashian sanoi Instagramin mainoksessa, että käyttää kuntovalmentajaa ja ravintoterapeuttia apuna hyvinvoinnissaan, mutta pirtelöt auttavat pääsemään eroon turhasta vatsan pömpötyksestä. Malli Jameela Jamil kommentoi kuvaa: ”Bla bla bla syömishäiriö bla bla bla”. On yleisesti tiedossa, että tuotemainonnalla voi tienata helposti ja nopeasti.

Jameela Jamil ihmettelee, onko Khloe Kardashianilla oikeasti rahat lopussa, että hänen on pakko mainostaa kyseenalaisia laihdutusvalmisteita. Useat julkkikset ovat myöntäneet, että myös heille on tarjottu mahdollisuuksia kyseenalaisten laihdutusvalmisteiden markkinoimiseen, mutta eivät ole lähteneen moraalisista tai eettisistä syistä mainostamaan niitä. Jameela Jamil on arvostellut samoista syistä Khloe Kardashiania aiemminkin sekä muun muassa Amber Rosea, Cardi B:tä ja Iggy Azaleaa.

https://www.instagram.com/p/B7CdVLTBHzK/