Miljardööri etsii elämänkumppania – tarjolla matka Kuun ympäri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilaismiljardööri Yusaku Maezawa on miltei kirjaimellisesti lupaamassa potentiaaliselle kumppanilleen kuun ja tähdet, tai ainakin ensinmainitun. Hän etsii elämänkumppania, jonka kanssa matkata kuun ympäri.

Zozo-verkkokaupan perustanut Maezawa erosti taannoin tyttöystävästään, näyttelijä-malli Ayame Gorikista. Nyt hän etsii uutta kumppania, jonka kanssa lähteä vuonna 2023 kuulennolle Elon Muskin SpaceX-yhtiön Big Falcon Rocket -aluksella.

– Olen nyt 44-vuotias. Yksinäisyyden ja tyhjyyden tunteiden hiipiessä luokseni on olemassa yksi asia, mitä mietin: Yhden naisen rakastaminen jatkossakin. Haluan löytää elämänkumppanin. Haluan julistaa rakkautta ja maailmanrauhaa avaruudesta tulevan kumppaninin kanssa, Maezawa kirjoitti.

Halukkaat naiset voivat ilmoittaa itsensä tyttöystäväehdokkaaksi verkossa. Heiltä vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää, aina positiivista luonnetta, kiinnostusta avaruuteen matkustamista kohtaan ja toivoa maailmanrauhaa kohti. Maezawan heilanetsintäprojekti kuvataan Full Moon Lovers -nimiseksi dokumentiksi.