Tältä Frendit-hittisarjan naiset näyttävät nyt – Jennifer Aniston julkaisi yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supersuositun Frendit-sarjan tähti Jennifer Aniston rikkoi somessa maailmanennätyksen liittyessään viime lokakuussa Instagramiin. Tällöin jo naisen ensimmäinen julkaisu kohosi nettihitiksi kun nainen julkaisi kuvan, jossa hän poseerasi näyttelijäkollegoidensa kanssa.

Nyt naisen faneja on ihastuttanut Jennifer Anistonin tuorein kuva, jossa hän poseeraa jälleen tuttujen kasvojen kanssa. Kuvassa Anistonin kanssa ovat näyttelijät Lisa Kudrow ja Courtney Cox. Naiset ovat käyneet yhdessä illallisella ja päättäneet ikuistaa hetken ottamalla tilanteesta ryhmäselfien.

Kuva sai jälleen huiman määrän reaktioita aikaan vain muutamissa tunneissa. Siitä tykättiin ensimmäisen kahdeksan tunnin aikana yli 6,7 miljoonaa kertaa ja se sai nopeasti lähes 90 000 kommenttia.

View this post on Instagram

Hi from the girls across the hall 👋🏼

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on