Taylor Ross esitteli rantakuntonsa – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Nykyisin kuviaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Tällä kertaa Ross poseeraa bikineissä Floridassa Palm Beachin Peanut Islandilla, jonka rantavedessä mallinmitat täyttävä Ross keikistelee.

Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

View this post on Instagram

🌺✨

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

View this post on Instagram

Safety first Pancho!

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on