Carmen Electran asu paljasti rinnat – rohkea poseeraus catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt takavuosien seksikäs kaunotar nähdään valokuvassa, jossa hän on saanut kunnian päättää muotisuunnittelija Jean Paul Gaultierin muotinäytöksen. Kohukaunotar esiintyi catwalkilla läpinäkyvässä asussa, joka paljasti hänen rintansa.

Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.