Espoon Angry Birds -puiston tuhoamisen ajankohta tarkentunut – poliisi ottaa vihjeitä vastaan edelleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Espoon Oittaassa sijaitseva Angry Birds -teeman puisto on joutunut törkeän vahingonteon kohteeksi. Poliisi kertoo, että on saanut erinomaisia havaintoja asiaan liittyen. Nyt tekoaika on tarkentunut.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo, että vahingonteon ajankohdaksi on saatujen vihjeiden perusteella varmistunut keskiviikkoillan 1.1. kello 17:00 ja torstaiaamun 2.1. kello 10:15 välinen aika. Törkeimmän vahingonteon kohteena on ollut Oittaan Angry Birds- puistossa oleva leikkivälinelaiva. Merirosvolaivaa esittävän lasten kiipeilytelineen hankintahinta on ollut lähes 100.000 euroa. Myös muita puiston leikkivälineitä on rikottu.

Vahingosta aiheutuneiden kustannusten suuruus ei ole vielä tiedossa. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä vahingontekona. Poliisi pyytää ilmoittamaan aiheeseen liittyvistä havainnoista sähköpostitse vihjeet.espoo@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 413 031.