Janita Lukkarinen kuulemaan lopullisen lausunnon: ”Se on joko tai”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin saattohoitoon parin vuoden syöpäkamppailun jälkeen joutunut realitykaunotar Janita Lukkarinen on parhaillaan Terhokodin hoivissa. Sieltä käsin hän kertoo tunnelmistaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa tuhansille seuraajilleen sosiaalisessa mediassa. Eilen Janita kirjoitti seuraajilleen koskettavan viestin.

– NYT RAKKAAT KAIKKI RUKOUKSET TAIVAALLE, OON JUURI MENOSSA DOCRATEKSEEN KUULEMAAN LOPULLISEN LAUSUNNON TILANTEESTANI! NYT SE ON JOKO TAI, JOKO TAI!! #PELOTTAA #CANCER #DOCRATES, Janita Lukkarinen kirjoitti isoilla kirjaimilla.

Eilisen päivän ja illan hänen seuraajansa toivottivat onnea ja odottivat kuumeisesti tuloksia, mutta odotettua päivitystä ei vielä tullut. Jännitys somekaunottaren tilanteesta jatkuu keskiviikkoaamuna, kun seuraajat odottavat yhä Lukkarisen päivitystä tilanteestaan. Sellainen voi olla tulossa tänään millä hetkellä tahansa. Toivottavasti Lukkarisella on positiivisia uutisia.

Taannoin Janita listasi asoita, joita hän haluaisi vielä päästä kokemaan. Listalla oli melko tavanomaisia seikkoja, jotka ovat arkipäivää monille muille ihmisille. Hän haluaisi kävellä ilman rollaattoria, mennä naimisiin, käydä hyvässä ravintolassa syömässä, pitää juhlat, saada uusia vaatteita ja esimerkiksi äänittää laulamistaan. Ennen kaikkea hän haluaisi lähteä voittajana, koska taisteli loppuun saakka.