Vaimo ruuvasi mutterin peniksen ympärille – mies kiidätettiin sairaalaan

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

Nimeämätön ukrainalainen mies heräsi eräänä aamuna voimakkaaseen kipuun alapäässään. Hän huomasi peniksensä olleen puristuksissa sen ympärille ruuvatun mutterin vuoksi. Mutteri ei irronnut omin voimin, ja niinpä mies soitti ambulanssin.

Zaporizzjassa sijaitsevan sairaalan lääkärit joutuivat kutsumaan paikalle erityisen pelastuspartion, sillä heidän käytössään ei ollut mutterin irottamiseen tarvittavia apuvälineitä. Mutteri onnistuttiin lopulta irrotamaan sirkkelin avulla.

Toimenpide ei kuitenkaan ollut helppo mutterista irronneiden kipinöiden ja kuumuuden ansiosta. Daily Mailin mukaan potilas toipuu parhaillaan koettelemuksistaan sairaalassa, ja hänen peniksensä pitäisi olla toimintakykyinen jatkossakin.

Mutterin kerrotaan päätyneen peniksen ympärille potilaan vaimon ansiosta. Nainen oli kuullut miehen pettäneen häntä, ja päätti antaa hänelle yön aikana julman opetuksen.