Justin Bieber piilotteli takapenkillä – sitten fanit istutettiin etupenkille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-tähti David Dobrik ja Liza Koshy muodostivat vuosia herttaisimman pariskunnan, joka teki yhdessä videoita verkkoon. Pariskunta kuitenkin erosi, minkä jälkeen mies on alkanut niittämään itselleen mainetta videoilla, joilla vierailee usein jokin megaluokan julkkis.

David Dobrikin uudella videolla vierailee juuri tuoreen Yammy Yammy -singlen julkaissut Justin Bieber. Dobrik ja Bieber selvittävät yhdessä mitä ihmiset ovat oikeasti poptähdestä ja hänen uudesta musiikistaan mieltä. Moni kokee todellisen yllätyksen kun takapenkiltä ilmestyykin itse Justin Bieber.

Hauskalla videolla nähdään miten ihmiset kommentoivat Justin Bieberiä ja hänen musiikkiaan. Eräs nuori mies haukkuu uusimman singlen ja yksi tyttö ei pidä Bieberin viiksistä. Jokaisesta autossa istuvasta kuoriutuu kuitenkin todellinen Bieber-fani sillä sekunnilla kun mies ilmestyy auton takapenkiltä.