January Jones kurvit päätyivät näyttävään somekuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti January Jones tunnetaan parhaiten roolistaan draamasarjassa Mad Men. Näyttelijä esitti kriitikoiden ylistämässä sarjassa päähenkilö Don Draperin vaimoa, Bettyä. Viime aikoina January on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee myös yksityiselämäänsä lähes miljoonalle seuraajalleen.

View this post on Instagram

Grabbing for my Coors light

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Nyt näyttelijäkaunotar on julkaissut itsestään Instagramissa valokuvan, jossa hän on pukemassa rintaliivejä ylleen. Kuvansa yhteydessä January Jones viittaa suosittuun olutmerkkiin, jonka juoma kädessä hän poseeraa seuraavassa kuvassaan.

Mad Men -sarjan päättymisen jälkeen January Jones on nähty muun muassa The Last Man on Earth -komediasarjassa. 40-vuotias tähti muistetaan myös elokuvista kuten X-Men: First Class ja Anger Management.

View this post on Instagram

Someone stop me from doing low angles at my age 😉

A post shared by January Jones (@januaryjones) on