Kanye West rakentaa turvabunkkerin perheelleen – kustannukset 15 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään jättikokoisia alueita Wyomingin erämaasta itselleen ostanut räppäri Kanye West tunnetaan hänen mahtipontisista hankkeistaan. Nyt mies on aloittanut perheelleen tarkoitetun turvabunkkerin rakentamisen.

Räppäri Kanye West haalii kiinteistöjä ja maa-alueita itselleen. Nyt mies rakentaa perheelleen jättikokoista maan alla sijaitsevaa turva-asuntoa, jossa perhe voisi viettää aikaa maanpäällisiltä vaaroilta suojassa. Bunkkeri rakennetaan Wyomingin erämaassa sijaitsevan talon alle. Kustannuksissa ei säästetä, sillä mies haluaa tilan kelpaavan myös hänen luksustyylin elämään tottuneelle vaimolle Kim Kardashianille ja heidän neljälle lapselleen, RadarOnline uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että Kanye West on suunnitellut Wyomingin tiloilleen amfiteatteria sekä paikkaa, jossa voisi harjoittaa meditointia. Hänellä on kuitenkin ollut ongelmia rakennuslupien kanssa. Kanye West on kertonut siirtävänsä muotituotteidensa materiaalinvalmistuksen kokonaan Amerikkaan. Hän aikoo muun muassa kasvattaa omaa puuvillaa. Hän on myös tullut viime aikoina vahvasti uskoon, joten osa epäilee miehen sijoittavan erämaahan saarnaamiseen liittyvää toimintaa tulevaisuudessa.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ostaneet myös neljä taloa kotitiensä varrelta Hidden Hillsin asuinalueelta Los Angelesista. Syytä useamman talon ostamiseen ei tiedetä, mutta aiemmin perhe kertoi aloittavansa luomuviljelyä Kalifornian tonteillaan ja yrittävänsä olla enemmän omavaraisia.