Somekaunotar paljasti takapuolensa – ylistää siinä näkyvää selluliittia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Australialainen nainen levittää sanaa positiivisen minäkuvan puolesta ja kertoi aiemmin miksi kenenkään turhaa kadehtia muiden elämää. Hän osoitti samalla millainen karu totuus somejulkkisten kuvien takaa lopulta löytyy.

View this post on Instagram

YOUR 2020 GOAL Ok so I’m giving you ladies a 2020 goal! It’s to NOT edit out your lady lumps! NOT worry about the jiggle. NOT assuming everyone is looking at them. NOT being hard yourself because of them. NOT thinking your the only girl in the world with them. NOT GIVE AN EFF! You might have a little cellulite but at least you have a heart beat. Us poor women have enough stuff to worry about so please don’t make your cellulite one of them. Let’s just all be happy that we have bodies that are allowing us to live amaZing lives on this planet. CELLULITE RULES🦄

A post shared by KARINA🦄IRBY (@karinairby) on

Nyt hänet nähdään esittelemässä bikinipeppuaan kameralle, mutta hieman toisenlaisissa merkeissä kuin olisi voinut odottaa. Karina nimittäin on ylpeä kuvansa takapuolessa näkyvästä selluliitista ja kertoo sen avoimesti kommenteissaan. Positiivisen minäkuvan levittäminen osuu tässä kuvassa hienosti maaliin, ja jokaisen kannattaisi lukea mitä kurvitar kirjoittaa.

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Karina Irby muistutti miljoonaa seuraajaansa siitä, että ihmisten elämästä ja ulkonäöstä ei voi tehdä oikeita johtopäätöksiä pelkän kuvan avulla. Etenkään silloin, kun kyseessä on Instagram-malli.

Uusimmat