Somekaunotar paljasti takapuolensa – ylistää siinä näkyvää selluliittia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Karina Irby on sosiaalisessa mediassa ja etenkin Instagramissa mainetta niittänyt malli, joka tunnetaan myös värikkäiden Moana-bikinien luojana. Australialainen nainen levittää sanaa positiivisen minäkuvan puolesta ja kertoi aiemmin miksi kenenkään turhaa kadehtia muiden elämää. Hän osoitti samalla millainen karu totuus somejulkkisten kuvien takaa lopulta löytyy.

Nyt hänet nähdään esittelemässä bikinipeppuaan kameralle, mutta hieman toisenlaisissa merkeissä kuin olisi voinut odottaa. Karina nimittäin on ylpeä kuvansa takapuolessa näkyvästä selluliitista ja kertoo sen avoimesti kommenteissaan. Positiivisen minäkuvan levittäminen osuu tässä kuvassa hienosti maaliin, ja jokaisen kannattaisi lukea mitä kurvitar kirjoittaa.

Sosiaalinen media lisää tutkitusti nuorten paineita oman ulkonäkönsä suhteen ja voi aiheuttaa jopa masennusta. Karina Irby muistutti miljoonaa seuraajaansa siitä, että ihmisten elämästä ja ulkonäöstä ei voi tehdä oikeita johtopäätöksiä pelkän kuvan avulla. Etenkään silloin, kun kyseessä on Instagram-malli.