Sara Sieppi bikineissä paratiisilomallaan: ”Yksi pintang, kiitos”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sara Sieppi tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Suomena, mutta viime aikoina hän on tehnyt uraa televisiossa. Tällä hetkellä nainen lomailee Balilla, Indonesiassa, jossa kaunotar on saanut nauttia auringon paisteesta siitä huolimatta, että kohteessa on tällä hetkellä meneillään sadekausi.

28-vuotias Sara Sieppi on julkaissut todella upeita kuvia lomaltaan. Nainen on kuvissa esitellyt kauniita maisemia, upeita yöpymispaikkoja ja itseään mitä kauniimmissa ranta-asuissa. Tuoreimmassa kuvassa nainen poseeraa kameralle seksikkäissä bikineissä uima-altaan edustalla.

Sara julkaisi aiemmin kuvan myös Uluwatusta korkean kallion päältä, mikä oli aiheuttanut naiselle jännittäviä sydämen tykytyksiä.

– Tänään opin itsestäni taas lisää ja joudun toteamaan, että kaikkien näiden nuoruusvuosien jälkeen uteliaisuuteni onkin muuttunut peloksi, Sara Sieppi kommentoi julkaisuaan.

Sara Sieppi on nyt lomaillut Balilla reilun viikon ja viettänyt aikaansa jo muutamassa eri paikassa. Moni matkustaja haluaakin kokea Balin juuri kyseisellä tavalla viipymällä vain muutaman päivän samassa paikassa nähdäkseen mahdollisimman paljon eri kaupunkeja ja nähtävyyksiä lomansa aikana.

View this post on Instagram

Yks pintang, kiitos #lomalomaloma

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on