23-vuotias kunnioittaa isäänsä tatuoinneilla – on peittänyt jo 90 prosenttia ihostaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nadine Anderson on peittänyt suurimman osan vartalostaan tatuoinneilla. Anderson on halunnut tatuoinneillaan kunnioittaa isäänsä, jonka hihatatuointeja nuori nainen aina lapsena ihasteli. Nyt 23-vuotias Anderson on tatuoinut ihonsa jo lähes kokonaan musteen peittoon.

Nadine Anderson kertoi New York Post -lehden mukaan ottaneensa ensimmäisen tatuointinsa 18-vuotiaana. Tämän jälkeen nainen on käynyt viimeisen viiden vuoden ajan säännöllisesti tatuoitavana. Hän itse arvioi, että tatuointien peitossa on tällä hetkellä noin 90 prosenttia koko hänen ihonsa pinta-alasta.

Perhe ja ystävät ovat toisinaan kauhistelleet nuoren naisen ulkonäköä, mutta Andersonin mukaan he kuitenkin tietävät, että nainen on oma itsensä. Vaikka naisen lähes koko keho on musteen peitossa, Nadine Anderson ei kuitenkaan halua peittää täysin koko vartaloaan tatuoinneilla. Hän haluaa, että hänen oma ulkonäkönsä on selvästi nähtävissä musteen alta.