Alessandra Ambrosio kaunis näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

View this post on Instagram

Luz de Sol 🌞

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Nyt Alessandra poseeraa somekuvassaan niukoissa valkoisissa bikineissä veden äärellä. Otokset osoittavat, että Ambrosio on edelleen huippunäyttävä kaunotar. Taannoin Alessandra keikisteli upeasti Praia Bravan rannalla Norte Da Ilhassa.

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

View this post on Instagram

Just watchin’ 🌊💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on