Gwyneth Paltrow ei syö mustekalaa: ”Liian älykäs eläin syötäväksi”

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrow poseeraa helmikuussa ilmestyvän Harper’s BAZAAR -lehden kansikuvassa. Lehti julkaisi myös näyttelijän kanssa tehdyn videohaastattelun, jossa Paltrow kertoo millaisista aterioista hänen päivänsä ruokailut koostuvat.

Gwyneth Paltrow syö todella terveellisesti. Hänen aamunsa alkaa kookosöljyn purskuttelulla, minkä jälkeen nainen juo kahvia ja suuntaa kuntosalille. Paltrow kertoi, että hän ei ole aamupalaihmisiä, mutta hän satunnaisesti käy kuitenkin brunssilla. Treenin jälkeen nainen nauttii yleensä jonkin smoothien, jonka avulla hän pärjää lounaaseen saakka.

Lounaaksi hän syö Goopin toimistolla jotakin terveellistä ja salaattipitoista ruokaa. Välipalaksi riittää muutama pähkinä ja suolakeksi teen kera, minkä jälkeen Paltrow nauttii yhdessä perheensä kanssa illallista kuuden aikaan.

Paltrow paljasti videolla, että hän ei pidä nisäkkäiden poikasten syömisestä, minkä vuoksi hän ei syö esimerkiksi vasikkaa tai karitsaa. Mustekalan syömisen nainen on myös lopettanut. Syyksi nainen kertoi sen, että hän sai googlettaessaan lukea miten viisas eläin mustekala on, minkä jälkeen nainen päätti, että ei voi enää syödä mustekalaa.