Iglubaari rakennettiin järven jäälle – asiakkaat voivat pilkkiä sisällä

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka monissa baareissa saattaa törmätä pöydässä pilkkiviin asiakkaisiin, voi todennäköisesti vain yhdessä harrastaa sitä kirjaimellisesti. Kalastus onnistuu oluen nauttimisen ohella Yhdysvaltojen Minnesotan Igloo Barissa.

Igloo Bar on iglun sisään rakennettu baari Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla sijaitsevan Lake of the Woods -järven jäällä. Jo muutamien vuosien ajan toiminnassa ollut baari tarjoilee kylmää olutta ja ruokaa esimerkiksi moottorikelkkailijoille ja kalastajille.

Koska baari sijaitsee järven jäällä, on pilkkikalastusta mahdollista harrastaa sen sisätiloissa. Omistaja Nick Painovich kertoo CBC-uutissivustolle iglubaarin rakennuttamisen maksavan vuosittain noin 100 000 dollaria. Toiminta on kuitenkin kannattavaa, sillä asiakkaita ravintolassa riittää sekä Yhdysvaltojen että Kanadan puolelta.