Pariskunta huomasi hauskan puutteen hotellissa – suunnitteluvirhe kuin sarjakuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matkaa suunnitellessa hotelleista kannattaa etsiä kokemuksia ja arvioita, koska ne kertovat yleensä paikasta ja palvelun tasosta enemmän kuin hotellien omien verkkosivujen kuvat. Nyt eräs pariskunta sai kokea hupaisan yllätyksen oman hotellihuoneensa varusteluissa.

Pariskunta oli varannut täysin tavanomaiselta vaikuttavan huoneen Indianassa Fort Waynessa sijaitsevasta hotellista. Kun he olivat tutkineet huonetta saapuessaan paikan päälle, he olivat ilokseen voineet huomata, että kylpyhuone oli uusittu.

Poikaystävä oli kuitenkin huomannut nopeasti, että uusitussa kylpyhuoneessa oli pikkuruinen ongelma. Uusi vessanpönttö, joka kylpyhuoneeseen oli asennettu, oli sinne liian suuri. Pönttö oli ovaalin muotoinen ja niin iso, että vessan ovi ei mahtunut enää kiinni. Hotelli on takuulla tietoinen tästä pienestä ongelmasta, jonka vuoksi yöpyjät eivät omaa rauhaa asioidessaan vessassa.