Antti Tuisku Solar Soundin pääesiintyjäksi – festarialue kasvaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Solar Sound Festival on julkaissut ensimmäiset esiintyjänsä ensi kesän tapahtumaan. Festivaalin nyt julkistettuja tähtiä ovat Antti Tuisku, Sanni, Elastinen, Teflon Brothers, Abreu, Petri Nygård, Jubël ja Kube.

Antti Tuisku teki ennen tauolle jäämistään Suomessa poikkeuksellisen ison areenakiertueen, jonka konserteissa kävi yhteensä yli 50.000 ihmistä. Antti Tuisku on palkittu kuudella Emma-pystillä, hänestä on tehty kolme kirjaa, hän on lanseerannut oman vaatemalliston ja ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa. Tuiskun ainoa Pohjanmaan festivaalikeikka on heinäkuussa Seinäjoella Solar Soundissa.

Solar Soundissa nähdään lisäksi vuoden naissolistiksi kahdesti valittu Sanni, joka on yksi tämän hetken kotimaan suosituimmista naisartisteista. Ensimmäinen ulkomaalainen kiinnitys on ruotsalainen dj-duo Jubël, jonka uusin single On The Beach sai paljon radiosoittoa vuonna 2019. Jubël tunnetaan myös kappaleestaan Dancing In The Moonlight.

– Olemme erittäin innoissamme että saimme Antti Tuiskun juuri Solareille artistin pitkän keikkatauon jälkeen. Tuiskun esiintymisen aikana tullaan näkemään taatusti suurin tekninen tuotanto mitä Solar Soundin historiassa on nähty. Ohjelmistosta on julkaistu nyt puolet, festivaalijohtaja Tommi Mäki kertoo.

Solar Sound Festival järjestetään Kirkkokadun festivaalialueella, joka tuo festivaaleille paljon uusia tuotannollisia mahdollisuuksia. Uusi tapahtuma-alue kasvattaa päiväkohtaisen yleisökapasiteetin peräti 12.000 kävijään ja festivaali tavoitteleekin yli 20.000 kävijää kesällä 2020.