Sara Sieppi bikinikuvassa – mikä rusketus!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelin aikoinaan saanut Sara Sieppi tuli sittemmin tunnetuksi myös televisiosta, jossa hän on ollut mukana useissa eri ohjelmissa. Tällä hetkellä missikaunotar lomailee Balilla, Indonesiassa, josta hän on tuttuun tapaansa julkaissut sosiaalisessa mediassa runsaasti kuvamateriaalia seuraajilleen.

View this post on Instagram

stresslevel zero 💙💙💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Siepin tuoreimmat bikinikuvat ovat nyt loksauttaneet leukoja Suomessa, sillä hän vaikuttaa saaneen kertaheitolla ja hyvin nopeassa ajassa poikkeuksellisen tumman rusketuksen. Balin Karma Beachilla ikuistetussa kuvassa Sieppi poseeraa mustissa bikineissä, mutta päähuomio kiinnittyy kuitenkin hänen päivettyneeseen ihoonsa.

Toisen kuvansa yhteydessä Sieppi kertoo varanneensa alunperin treehouse-tyyppisen majoituksen, mutta vaihtaneensa sen kuitenkin lopulta normaaliin hotelliin. Syykin selvisi, sillä TripAdvisorin mukaan alkuperäisen varauksen paikassa tuodaan turistiryhmiä mökin portaille saakka ja sängyssä on kutsumattomia hyvin ikäviä pienikokoisia vieraita.