Taapero uupui lumitöissä – perheenäidin videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämä talvi on ollut Suomessa poikkeuksellisen lämmin ja niin vähäluminen, että lumitöitä ei ole joutunut vielä kovinkaan moneen otteeseen tekemään. Kanadassa eräs taapero on kuitenkin jo ehtinyt palamaan loppuun lunta luodessaan.

Sosiaalisessa mediassa on tammikuun alussa levinnyt hauska video, jonka perheenäiti Samantha Burke-Balsom on kuvannut pojastaan ja miehestään. Videolla mies ja poika tekevät ulkona lumitöitä yhdessä, mikä näyttäisi taaperon mielestä olevan melko raskasta.

Hauskalla videolla poika työntää lunta pienellä lapiollaan isänsä vierellä. Poika horjahtaa eteenpäin ja jää aloilleen asentoon, jossa hänen jalkansa ovat vielä pystyssä, mutta pää on kipannut maahan kiinni. Isä nostaa videolla pojan huvittavalla tavalla niskasta takaisin pystyyn, minkä jälkeen työn teko saa luvan jatkua.

Over 20 million views on social media 🤩 #roryrocks #ellentube #ellendegeneres #theellendegeneresshow #theellenshow

Publiée par Samantha Burke-Balsom sur Jeudi 9 janvier 2020