MTV-teinivaimo esitteli rintavakoaan – yleisessä vessassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina naisellisempia muotoja saavuttanut povipommi Courtney Stodden on kärsinyt syömishäiriöstä lähes koko aikuisikänsä. Hän on nykyisin kertomansa mukaan sinut vartalonsa kanssa ja julkaisee sosiaaliseen mediaan ahkerasti paljastelevia otoksia.

Teinivaimona kuuluisuuteen noussut Courtney Stodden nähtiin äskettäin keikistelemässä yllättäen täysin alastomana somekuvassaan. Tällä kertaa hän on saanut hieman vaatteita ylleen, mutta tyylikkyys loisaa edelleen poissaolollaan. Stodden nimittäin nähdään heruttelemassa rintavakoaan vessassa. Kuvansa yhteydessä hän kertoi olevansa viimein virallisesti eronnut.

View this post on Instagram

I’m officially divorced today 🦋 #divorceday

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Courtney Stodden on muistuttanut ihmisiä harkitsemaan kirjoittamiaan kommenttejaan. Courtney Stodden ei halua kuulla arvosteluita tai huomautuksia vartalonsa nykyisestä koosta. Hänen mukaansa ihmisten tulisi katsoa peiliin ja opetella olemaan ystävällisiä. Sanat voivat satuttaa. Hänellä on todettu muitakin mielenterveysongelmia.