Jalokiviryöstö ei pahasti pieleen – uskomaton video julki

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaikki ryöstäjät eivät tule suunnitelleeksi rikoksia niin tarkkaan, kuin onnistumisen kannalta olisi ehkä tarpeen. Taannoin Lontoossa todistettiin hämmentäviä piirteitä saanutta jalokiviryöstöä.

Kolme miestä iski Harringeyssä sijaitsevaan jalokiviliikkeeseen. Paikalla ollut myyjä onnistui pakenemaan ryöstäjiä vessaan, laukaisten ensin hälytyksen. Ryöstäjät tajusivat olevansa vaarassa jäädä ansaan liikkeeseen.

Ryöstäjät pakenivat paikalta yksi kerralla pitämättä huolta siitä, että muut heistä pääsisivät ulos. Yksi miehistä oli joutua vangiksi liikkeeseen kunnes tilanteesta paremmin tietämätön ohikulkija vapautti hänet.

Kommelluksistaan huolimatta ryöstäjät onnistuivat viemään liikkeestä koruja yli 23 000 euron edestä, aiheuttaen samalla yli 5 000 euron arvosta vahinkoa. Yksi ryöstäjistä, 32-vuotias Andrew Elliott on Independent-lehden mukaan sittemmin pidätetty.