Maisa Torppa märkänä bikineissä – heruttelee somekuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi skandaalinomaisesti muutama kuukausi sitten Seiskan paljastettua Torpan salasuhde informaatiotekniikka-alan yritysjohtajaan. Torppa kiisti suhteen pitkään, kunnes päätti lopulta perua häät Latvalan kanssa ja ryhtyä uuteen suhteeseen nopeasti seurustelunsa loputtua.

View this post on Instagram

All Blue 🐠 #takemeback

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Taannoin Maisa nähtiin poseeraamassa lomakuvissaan Thaimaan Krabilla. Tällä kertaa hän esittelee vartalonsa uhkeita muotoja mustissa bikineissä. Otos on ikuistettu veneellä, jonka taustalla komeilee upean sininen meri. Huomion siitä huolimatta varastaa suvereenisti julkkiskaunotar kurveineen. Taannoin Maisa totesi olevansa nykyisin onnellinen.

– Nyt oon ensimmäistä kertaa tänä vuonna oikeasti onnellinen. En edes muistanu miltä tää tunne tuntuu! Siitä kunnia kuuluu mun perheelle ja ystäville, jotka on tukenut ja kannatellut mua koko tämän vuoden. Ja tietty yhdelle tietylle ihmiselle, joka on ensimmäinen mies kuka saa mut nauramaan hysteerisesti ja kohtelee mua uskomattoman hyvin, Torppa kiitteli hieman ennen vuodenvaihdetta.