Donald Trumpista luvattiin tapporaha – iranilainen poliitikko maksaa kolme miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Donald Trumpin tappamisesta on luvattu kolmen miljoonan dollarin suuruinen palkkio. Rahan voi saada kuka tahansa, joka surmaa Yhdysvaltain presidentin. Palkkion maksaa Iranin parlamenttiedustaja Ahmad Hamzeh.

Uutistoimisto ISNA on kertonut, että Donald Trumpin tapporaha maksetaan Kermanin maakunnan kansan puolesta. Kyseessä on Yhdysvaltain aiemmin tässä kuussa surmaaman eliittijoukkojen komentajan Qassem Soleimanin kotikaupunki, Reuters uutisoi.

Tiedossa ei ole, onko lupaus tapporahasta saanut Iranin valtion hyväksynnän ja edustaako se valtion virallista kantaa asiassa. Yhdysvaltain presidentillä on paljon ajateltavaa tällä hetkellä. Donald Trumpin virkarikossyytteiden käsittely alkaa tänään oikeudessa.