Kala hyppäsi vedestä – seivästi teinin kaulan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalastamassa ollut nuorukainen on ollut lähellä joutua itse kalan tappamaksi odottamattomalla ja karmivalla tavalla. Hän joutui yllättäen terävänokkaisen vedenelävän lävistämäksi.

Indonesialainen Muhammad Idul oli kalastamassa Wakinamborossa, kun nokkakala hyppäsi ilmaan vedestä. Kalan terävä nokka osui suoraan 16-vuotiaan kaulaan lävistäen sen. Idul putosi iskun voimasta veteen mutta onnistui uimaan takaisin pintaan.

Idul toimitettiin ensin paikalliseen sairaalaan, josta kalan postamiseen tarvittavia varusteita ei kuitenkaan löytynyt. Eläin onnistuttiin lopulta irrottamaan kaulasta tunnin kestäneen leikkauksen päätteeksi toisessa sairaalassa.

Kalahyökkäyksen uhriksi joutunut teini on edelleen sairaalahoidossa, sillä lääkärit haluavat varmistaa ettei haava tulehdu. Newshub-lehden mukaan nokkakalat voivat syöksyä vedestä ilmaan jopa 60 kilometrin tuntivauhdilla ja näin ollen aiheuttaa vakaviakin vammoja tielleen osuville.

 

Twitter
Twitter