Madonna perui keikan 45 minuuttia ennen alkamista – selvisi edellisestä viinin voimalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Madonna on joutunut viime marraskuulta lähtien perumaan hänen käynnissä olevan kiertueensa suunniteltuja esiintymisiä. Viimeisimmän niistä hän perui Lissabonissa Portugalissa vain 45 minuuttia ennen kuin esiintymisen oli määrä alkaa.

61-vuotias Madonna esiintyi lauantaina Lissabonissa Coliseu Theatren lavalla, jossa hän joi viiniä esiintymisensä aikana. Sunnuntaina tähdellä olisi ollut toinenkin keikka samalla lavalla, mutta hän ilmoitti viime tipassa, että joutuu perumaan esiintymisensä. Madonna julkaisi Instagram-kanavallaan videoleikkeen edellisen illan keikalta, jossa hän joi viiniä lavalla.

Sanojensa mukaan tähti selvisi esiintymisestä vain portviinin avulla. Hän antoi sunnuntain esiintymisen peruuntumisen viralliseksi syyksi Daily Mail -sivuston mukaan loukkaantumisen, mutta ei ole tarkentanut sitä sen enempää. Instagram-videon yhteydessä tähti kertoi, että hänen kehonsa tarvitsee lepoa.