Paljastuivatko popkaunottaren rinnat vai eivät? Rohkeasta somekuvasta nousi kiista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora vietti viime kesän kiireisesti esiintymislavojen kiertämisen merkeissä, mutta hän ehti kuitenkin siinä sivussa myös lomailemaan etelän lämmössä kreikkalaisessa luksushotellissa. Kreikan Kranidista hän jakoi taannoin faneilleen silmänruokaa myös upeiden lomakuviensa muodossa.

Tänä vuonna hieman tavallista vähemmän parrasvaloissa ollut poptähti nähdään nyt keikistelemässä kameran edessä asussa, joka jakaa parhaillaan mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Rohkea ja erittäin ohut läpikuultava alusasu nimittäin paljastaa mahdollisesti hänen intiimejä ruumiinosiaan, mutta ei kuitenkaan täysin varmuudella. Parhaillaan somessa kiistelläänkin siitä paljastaako kuva liikaa vai ei.