Tekashi 6ix9inen henkivartijat eivät halua takaisin – liian vaarallinen työ

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisiä rikostovereitaan ilmiantamalla pitkän vankeustuomion välttäneellä räppäri Tekashi 6ix9inellä saattaa olla edessään kovat ajat. Edes tähden entiset henkivartijat eivät uskalla työskennellä hänelle.

Useat 6ix9inen entisistä henkivartijoista ovat TMZ-sivuston mukaan irtisanoutuneet työstään. Mikään rahallinen summa ei ole tarpeeksi siihen nähden, millaisia riskejä ilmiantajana toimineen räppärin suojeluun liittyy.

Räppärin turvatiimi piti oloaan tarpeettoman uhattuna jo ennen kuin räppäri joutui vankilaan. He joutuivat tekemisiin katujen lakien kanssa, mikä johtui 6ix9inen maineesta vale-gangsterina. Räppärin paljastettiin jo taannoin haluavan suorittaa loput 24 kuukauden tuomiostaan kotona, sillä hän pelkää vankilassa henkensä puolesta.