Channing Tatum ja Jessie J palasivat yhteen – fanit innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä ja tanssija Channing Tatum ja brittipoppari Jessie J seurustelivat yhdessä noin vuoden ajan, minkä jälkeen he ilmoittivat eronneensa. Parivaljakko ei kuitenkaan ollut erossa toisistaan kuin neljä viikkoa ennen kuin he alkoivat jälleen viettämään aikaansa yhdessä.

Lyhyen eron aikana Channing Tatum ehti liittymään Raya-deittisovellukseen, mutta nyt miehen on jo täytynytkin poistaa oma profiilinsa sillä pariskunta on palannut yhteen. People-sivusto vahvisti, että Channing Tatum ja Jessie J olivat uudelleen onnistuneet löytämään toisensa vietettyään ensin hieman aikaa erillään.

39-vuotias Channing Tatum tapaili ensimmäisen kerran laulajatähteä jo kaksi vuotta sitten. Tällöin miehen avioliitto näyttelijä ja tanssija Jenna Dewanin kanssa oli juuri päättynyt. Channing Tatumilla ja Jenna Dewanilla on liitostaan yhteinen kuusivuotias tytär Everly.