IS: Maisa Torppa menee naimisiin! Tuore pari onnensa kukkuloilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen julkkispari Maisa Torpan ja Jari-Matti Latvalan suhde päättyi viime vuoden lokakuussa. Myöhemmin Maisa paljasti huhumyllyn päätteeksi, että on ihastunut ystäväänsä, itseään kymmenen vuotta vanhempaan IT-alan mieheen. Nyt pari on menossa naimisiin.

Ilta-Sanomat uutisoi, että äskettäin yhteisen talon uuden miehensä kanssa ostanut Maisa Torppa menee naimisiin. Kutsut on jo valmiina. Maisan ja hänen miehensä suhde tuli ilmi Seiskan paljastettua naisen yövierailut Jari-Matti Latvalan selän takana. Maisa ensin kiisti kaiken, mutta myönsi lopulta asioiden todellisen laidan Me Naisten haastattelussa.

– Meidän uusioperhe on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut. Olen viimein löytänyt elämääni täydellisen miehen, Maisa kertoo Ilta-Sanomille.