Kolmevuotiaan leikkihuone kuin lasten unelma – oma Starbucks ja Target

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat pikkulapset leikkivät usein kauppa- ja kahvilaleikkejä, mutta harvalla heistä on kotonaan oma pieni kauppa tai kahvila. Nyt verkossa on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi kolmevuotiaan pikkutytön leikkihuone, jonka kuvat hänen äitinsä Renee Doby-Becht julkaisi verkossa arvaamatta mitä siitä seuraisi.

Kuva: Renee Doby-Becht

Yhdysvaltojen Milwaukeessa asuvan Ariah-tytön leikkihuoneessa on nimittäin pienikokoinen Starbucks-kahvila ja Target-kauppa. Äiti julkaisi niistä kuvia verkossa, ja niiden saaman suosion johdosta aamuohjelma Good Morning America päätti pureutua asiaan tarkemmin. Äiti kertoi, ettei voinut mitenkään arvata mitä hänen kuviensa julkaiseminen saisi aikaiseksi.

Kyseessä on lähes pikkutyttöjen ja -poikien paratiisista, sillä sekä kaupassa että kahvilassa on laaja kattaus tuotteita ja jopa maksupäätteet. Target ja Starbucks tehtiin viime jouluksi perheen yhteisillä ponnistuksilla.