Juuri eronnut Rihanna seksikkäissä alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rihannan paljastettiin äskettäin eronneen poikaystävästään, miljardööri Hassan Jameelista. Tähdellä tulee kuitenkaan tuskin olevan jatkossakaan vaikeuksia löytää uutta seuraa, kuten tuoreet mainoskuvat osoittavat.

Poptähti ja muotiyrittäjä esittelee sosiaalisessa mediassa jaetuissa kuvissa Savage X Fenty -mallistonsa uutuuksia. Tähti poseeraa viettelevissä otoksissa vaatemerkkinsä ystävänpäivänä myyntiin saapuvissa alusvaatteissa.

Savage X Fenty -alusvaatemerkki sai alkunsa vuonna 2018. Mallisto on tarkoitettu kaikille vartalotyypeille sopivaksi. Rihanna valmistautuu myös parhaillaan yhdeksännen studioalbuminsa julkaisuun, minkä on tarkoitus tapahtua tämän vuoden aikana.

 

View this post on Instagram

👁♥️U #XXSavageX

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) on