Pertti Salovaara ja Härdelli-ohjelma tekivät paluun – hittiohjelma nyt verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun ikonisimpiin radio-ohjelmiin lukeutunut Härdelli ja sen suosikkijuontaja Pertti Salovaara ovat tehneet paluun. Vuosina 1992-1997 valtaisia kuulijamääriä kerännyt suosikkiohjelma esitetään jatkossa verkossa Härdellin virallisilla verkkosivuilla. Ensimmäinen jakso on jo julkaistu ja löytyy tästä.

Pertti Salovaaran juontama Härdelli 2.0 -ohjelma julkaistaan jatkossa perjantaisin. Ysäriteemaisella sivustolla eletään yhtä härdelliä ja pureudutaan hauskoihin 1990-luvun muistoihin myös kuvien, videoiden ja tarinoiden muodossa.

– Odotan jännittyneenä, mitä porukka tykkää uudesta ohjelmasta ja miten he ottavat sen vastaan. Edellisestä Härdellistä on kuitenkin jo mennyt 22 vuotta. Vähän jänskättää, mutta positiivisin mielin ollaan aloittamassa. Palaute tiiseristä oli jo tosi positiivista, Pertti Salovaara iloitsee.

Härdelli 2.0 -ohjelman ensimmäisessä osassa Pertti rupattelee muun muassa legendaarisen Taikapeilin tähtituottajana ja biisintekijänä 90-luvulla tutuksi tulleen Kristian Maukosen kanssa. Hänen käsialaansa on esimerkiksi Taikapeilin megahitti Jos sulla on toinen. Mies paljastaa ohjelmassa miten ikivihreä hitti syntyi.

Kuuntele Härdellin jakso 1. tästä.

Härdelli 2.0:ssa muistellaan muutenkin 1990-luvun kultaisia aikoja ja kuullaan muun hauskuuden ohella esimerkiksi meheviä paljastuksia Vaasan Rantarockista sekä legendaarisia ohjelmaosioita, kuten Häirikkösoitto ja Suomen surkein joke. Pertti kertoo ohjelmassa myös Muija liikenteessä -tarinan, johon liittyvät naisen logiikka ja toinen hänen ex-vaimoistaan. Uusiakin juttuja on kehitelty ja ne saa selville kuuntelemalla ohjelman.