Autoilijat pelastivat karanneen koiran – pääsi lopulta takaisin kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irti päässyt koira on onnistuttu palauttamaan omistajalleen onnekkaan tapahtumaketjun päätteeksi. Tapaus tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi kojelautakameran ansiosta.

Nimeämätön autoilija oli ajamassa Yhdysvaltojen Washingtonissa, kun hän huomasi tyhjän talutushihnan kanssa tien laidalla kävelleen miehen. Ihmeteltyään asiaa hän saapui risteykseen ja huomasi itsekseen tiellä liikkuneen koiran. Autolija päätteli koiran kuuluneen hänen aikaisemmin näkemälleen miehelle.

Autoilija palasi miehen luokse hänen edellään ajaneen naisen jäätyä huolehtimaan koirasta. Tuntemattomien päättelykyvyn ja nopean toiminnan ansiosta koira onnistuttiin palauttamaan omistajalleen. Hän kertoi ehtineensä etsiä lemmikkiä jo tunnin ajan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.