Hotelli tarjoilee ökydrinkkiä – tämä cocktail maksaa 5 000 dollaria

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholipitoiset drinkit maksavat yleensä hieman alle tai yli kymmenen euroa. Tämä on aika perinteinen hintataso juomalle, jossa on vodkaa, likööriä, jotakin sitrushedelmää ja kenties vielä tuoreita yrttejä ja hiilihapollista virvoitusjuomaa. Eräs ravintola tarjoilee kuitenkin drinkkiä, joka maksaa huikeat 5 000 dollaria.

Insider-sivusto esittelee uudella videollaan New Yorkin The Baccarat Hotel -hotellin ravintolan listalla olevan cocktailin, joka maksaa 5 000 dollaria. Sivusto halusi selvittää, minkä vuoksi drinkki maksaa niin paljon, että siihen uppoaisi monen ihmisen muutaman kuukauden tilipussi kokonaan.

Hotellin baarimestari Antoine Hodge esittelee miten luksusjuoma valmistetaan. L’Imperial-niminen drinkki sai inspiraationsa korkeasta kristallilasista, jossa se tarjoillaan. Asiakas saa kristallilasin mukaansa muistoksi, joten lasi on osa juoman hintaa. Juomaan käytetään kalliita juomia, minkä lisäksi se koristellaan vielä ruokakullalla päällystetyllä kirsikalla.