Näin Gwen Stefanin tyyli on muuttunut: ”Olen nykyään pilalle hemmoteltu”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Gwen Stefani on tehnyt todella mittavan uran musiikin parissa. Vuosikymmeniä kestäneen uran varrelle mahtuu paljon saavutuksia sekä tyylimuutoksia, ja kaunotar onkin nähty vuosien varrella niin sinisissä kuin pinkeissäkin hiuksissa.

Nykyään Gwen Stefani tunnetaan särmikkäästä tyylistä, koska nainen haluaa aina säväyttää pukeutumisellaan. Hiukset ja meikkityyli ovat pysyneet kuitenkin jo pitkään klassisen naisellisina. Uransa alussa nainen halusi kuitenkin enemmän hullutella ulkonäöllään ja ottaa riskejä oman tyylinsä suhteen.

Muotia rakastava 50-vuotias Gwen Stefani muistelee menneitä tyylejään Voguen haastattelussa aina 1995 vuodesta lähtien. Stefanin tyyli alkoi muotoutumaan kunnolla vasta silloin, kun hän alkoi saamaan menestystä ja rahaa, joiden myötä mahdollisuus myös tunnettuihin stailaajiin aukesi.

Stefani on tällä hetkellä mielestään stailauksen suhteen melkoisen pilalle hemmoteltu. Tämä tarkoittaa sitä, että laulaja osaa vaatia stailaajiltaan upeita tyylejä ja todella kalliita hankintoja yksittäisiä esiintymistilaisuuksia varten.