Sabina Särkkä lomaili paratiisissa – upeat lomakuvat verkkoon

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta suuri osa Särkän töistä toteutuu sosiaalisessa mediassa.

Tällä hetkellä nainen lomailee miehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla. Nainen on julkaissut lomalta upeita kuvia mitä kauneimmista yöpymispaikoista, joissa he ovat seurueensa kanssa majailleet. Sabina Särkkä on viihtynyt suurimman osan ajasta pelkissä bikineissä, koska lämpimässä ilmastossa ei juuri muuta ole tarvittukaan.

Sabina Särkän upeat lomakuvat saavat kyllä terveimmänkin yksilön sairastumaan vakavaan matkakuumeeseen. Särkkä viihtyi muutaman päivän ajan trendikkäässä rantakaupungissa Canggussa, mutta on nyt siirtynyt Ubudiin vehreän metsän ja riisipeltojen ympäröimäksi. Katso Sabinan kuvat tästä, tästä ja tästä.