Snooker-finaali sai yllättävän käänteen – pierukone pilasi keskittymisen

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Biljardin eri muodot, erityisesti snooker, on Iso-Britanniassa paljon muutakin kuin baareissa pelattavaa ajanvietettä. Esimerkiksi snookerin arvostettu The Masters -kutsuturnaus on maassa suosittua televisioviihdettä.

Lontoossa käyty The Masters -finaaliottelu sai sunnuntaina yllättävän käänteen. Pelaajien ja yleisön keskittyminen häiriintyi areenalla kantautuneiden voimakkaiden pieruäänien ansiosta.

Häiriköinnin taustalla oli käytännön piloihin erikoistunut Trollstation-ryhmä, joka oli piilottanut areenalle kauko-ohjattavan pierutyynyn. Yleisön naurusta huolimatta pila ei miellyttänyt kaikkia. Esimerkiksi BBC:n kommentaattori Dennis Taylorin mukaan tempaus ei ollut erityisen hauska, eikä pelaajienkaan ilmeitä voi kuvailla erityisen huvittuneiksi.