Aaron Carter teki paluun sosiaaliseen mediaan – esitteli uuden tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Aaron Carter on ollut viime vuoden syksystä lähtien syöksykierteessä. Mies otti valtavan tatuoinnin kasvoihinsa, kuihtui 52-kiloiseksi ja sai lähestymiskiellon sisaruksilleen. Nyt hän on löytänyt uuden rakkauden, Melanie Martin -nimisen naisen.

Aaron Carterin uutta tyttöystävää on epäilty prostituoiduksi. Lisäksi Aaron Carterin fanit ovat lytänneet naisen ulkonäön, koska sitä on muokattu arvostelijoiden mukaan liikaa plastiikkakirurgialla. Naisen profiili täyttyi Instagramissa haukuista, ja kommenteissa arvosteltiin Melanien painoa sekä väitettiin transsukupuoliseksi. Nainen on pannut arvostelijoille luun kurkkuun ja vastannut, että nettikiusaamisen on loputtava.

Poptähti Aaron Carter on paljastanut sairastavansa skitsofreniaa ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi hän on ollut vakavasti päihderiippuvainen, mutta ei omien sanojensa mukaan käytä nykyisin muuta kuin kannabista. Hän näyttää monessa valokuvassa kuin olisi vahvasti päihteiden vaikutuksen alaisena.