Adelen hurjan laihtumisen salaisuus paljastui – kunto-ohjaaja kertoi millä kilot karisivat

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on nähty viime aikoina paljon tavanomaista hoikemmassa kunnossa. 31-vuotias tähti on onnistunut pudottamaan jo noin 45 kiloa painoa, koska on halunnut elää terveellisempää elämää hänen seitsemänvuotiaan poikansa Angelon vuoksi.

Adele on onnistunut painonpudotuksessaan tiukan ruokavalion ja tarkan kuntoilusuunnitelman avulla. Daily Mail -sivuston mukaan brasilialainen kunto-ohjaaja Camila Goodis on auttanut laulajatähteä pääsemään hänen tavoitteisiinsa. Goodisin mukaan laihtumisen kulmakivenä on ollut se, että naisen päivittäistä energian saantia on pienennetty kovalla kädellä.

Camila Goodisin mukaan Adelen laihtumisessa on ollut kyse 90-prosenttisesti ruoasta ja vain kymmenen prosenttia siitä on treenaamisen ansiota. Adelen päivittäinen energiansaanti on vähennetty tuhanteen kilokaloriin, minkä lisäksi naisen ruokavalioon on lisätty paljon vihermehuja.