Eläinsuojan väki luuli kissaa sairaaksi – olikin vain täydellisen sekopäinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa sijaitseva Mitchell County Animal Rescue -eläinsuojelulaitos on pannut Facebookiin ilmoituksen adoptoitavasta kissastaan. Mainoksessa lukee, että kissa on maailman hirvein kissa.

– Anteeksi. Me luulimme, että se on kipeä, mutta selvisi, että se olikin vain kusipää, lukee eläinsuojeluyhdistyksen ilmoituksessa.

Kaikki maailmassa tietävät, että kissat saattavat olla salamyhkäisiä ja omatahtoisia. Osa kissoista on suloisia sylimirrejä, joita saa rapsutella kaikkialta. Toiset kissa ovat ottaneet pahuuden ruumiillistuman ja ne näyttävät punovat jatkuvasti juonia omistajansa pään menoksi. Perdita kuuluu jälkimmäiseen ryhmään.

Perditan kerrotaan tuijottavan suoraan sieluun, kunnes sen omistajalla ei ole siellä enää ripettäkään iloa. Se ei tykkää oikeastaan mistään tai kenestäkään. Kissan saa adoptoida ilmaiseksi, mikäli ymmärtää sen sosiaalisesti kiusallisen luonteen ja tarpeen yksityiselle tilalle.

Meet Perdita, not for the faint of heart. LIKES: staring into your soul until you feel as if you may never be cheerful…

Publiée par Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina sur Mercredi 22 janvier 2020