Emily Ratajkowskin somepäivitys sekoittaa miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin supermalleihin vuosia lukeutunut Emily Ratajkowski on myös yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily esittelee somekuvassaan takapuolensa uimapuvussa, joka paljastaa hänen pakaransa käytännössä kokonaisuudessaan. Toisen mallikaunottaren kanssa kameraan selin poseeraava supermalli markkinoi kuvallaan Inamoratan vaatemalliston tuotteita.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.