Gwyneth Paltrow vaginakynttilästään: ”Keksin sen taikasieniteetä nautittuani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow toi tammikuun alussa myyntiin monia huvittaneen tuoksukynttilän, jonka nimi oli This Smells Like My Vagina. Noin 70 euroa maksava kynttilä oli todellinen hittituote, joka myytiin nopeasti loppuun.

Aiemmin näyttelijä kertoi, että kynttilän nimi syntyi kun Paltrow haistoi sitä ensimmäisen kerran ja totesi sen vastaavan hänen vaginansa huumaavaa tuoksua. Nyt 47-vuotias tähti paljasti Daily Mail -sivuston mukaan, että kynttilän nimen idean hän sai ollessaan taikasieniteen vaikutuksen alaisena.

Gwyneth Paltrow oli Goopin työntekijöiden kanssa Jamaikalla, jossa he päättivät nauttia yhdessä porukalla taikasieniteetä. Kun Paltrow oli nauttinut päihdyttävää juomaansa, hän keksi nimetä kynttilän This Smells Like My Vagina -nimiseksi. Aluksi se oli vitsi, mutta lopulta työryhmä päätyi pitämään nimen.