MTV-teiniäidin exä vankilaan – narahti taas huumeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan esittämässä realitysarja Teen Mom 2:ssa esiintyvä Jenelle Evans oli taannoin naimisissa Courtland Rogersin kanssa. Mies on pidätetty kaksi kertaa lyhyen ajan sisään huumausainerikoksista.

RadarOnline paljastaa, että Jenelle Evansin ex-mies Courtland Rogers on kaltereiden takana 15.000 dollarin takuusummaa vastaan. Hänet on pidätetty neljän kuukauden aikana kaksi kertaa huumausainerikoksista, kuten hallussapidosta ja käytöstä. 34-vuotias mies nousi julkisuuteen avioiduttuaan Jenelle Evansin kanssa vuonna 2012. He olivat kaksi vuotta avioliitossa.

Miehellä on pitkä lista rötöksiä ja rikoksia kontollaan. Hänet pidätettiin vuonna 2013 heroiinin hallussapidosta yhdessä Jenelle Evansin kanssa. Vuonna 2018 hänet pidätettiin naisen pahoinpitelystä ja vuoden 2019 huumausainerikoksesta. Mies on rikkonut toistuvasti ehdonalaista tuomiotaan.