Zoe Kravitz kertoo treeneistään – valmistautuminen Kissanaiseksi on alkanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoe Kravitz on tehnyt uraa näyttelijänä, mallina ja muusikkona. Moni muistaa tähden suositusta Big Little Lies -draamasarjasta, ja nyt tähti on kiinnitetty Kissanaisen rooliin tulevassa Batman-elokuvassa.

Zoe Kravitz sai kissanaisen roolin muun muassa Ana de Armasin, Ella Balinskan ja Eiza Gonzalesin nenien edestä. Rooli on melko fyysinen ja siinä naisen timmi vartalo tulee olemaan niin suuressa osassa, että Kravitzin on täytynyt alkaa erikseen treenaamaan kyseistä elokuvaa varten.

31-vuotiasta tähteä on alettu treenaamaan Kissanaisen rooliin. Kravitzin mukaan treenaaminen on ollut hauskaa siitäkin huolimatta, että se on ollut hänelle todella rankkaa. Nainen kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa olevansa melko säälittävä näky hoiperrellessaan kotiin treeneistä, jotka ovat imeneet naisesta kaikki mehut.

View this post on Instagram

hair ✂️

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

View this post on Instagram

rouge pur couture, baby. 💋

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on