DJ-tähti Diplo listasi – ilman näitä hän ei voisi elää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Diplo, oikealta nimeltään Thomas Wesley Pentz, on yhdysvaltalainen DJ-supertähti. 41-vuotias mies paljasti nyt GQ-lehden tekemässä haastattelussa mitkä ovat kymmenen asiaa, joita ilman hän ei voisi elää.

Diplo esittelee YouTube-videolla hänelle tärkeimmät asiat, jotka ovat miehen mukana aina kun hän matkustaa esiintymään eri puolille maailmaa. Näitä ovat muun muassa iso stetsoni, hyvät kuulokkeet, kirja, valokuvat perheestä, pieni matkasampleri ja muutama koru.

Diplolla on jo mittava ura takanaan, mutta suurimmiksi hiteiksi ovat nousseet kuitenkin parin viime vuoden aikana julkaistut kappaleet. Näitä ovat muun muassa Dua Lipan kanssa julkaistu Electricity ja Close To Me -niminen kappale, jossa vierailee Ellie Goulding ja Swae Lee.