Jessie J ja Channing Tatum kuhertelivat avoimesti – laulaja julkaisi söpön videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä ja tanssija Channing Tatum ja brittipoppari Jessie J seurustelivat yhdessä noin vuoden ajan, minkä jälkeen he ilmoittivat eronneensa. Parivaljakko ei kuitenkaan ollut erossa kuin neljä viikkoa ennen kuin he alkoivat jälleen viettämään aikaansa yhdessä.

Nyt 31-vuotias Jessie J julkaisi hänestä ja 39-vuotiaasta näyttelijärakkaastaan suloisen videon. Instagram-videolla pariskunta antaa toisilleen pusut, minkä jälkeen Channing Tatum alkaa vielä leikkisästi näykkimään poptähden kasvoja.

Videon kuvatekstissä Jessie J kertoo laittaneensa muiden ihmisten äänet ja kuiskailut äänettömälle ja kääntäneensä oman elämänsä volumet kaakkoon. Hän sanoo rakastavansa Channing Tatumia todella paljon ja korostaa, että vain heidän tunteillaan toisiansa kohtaan ja heidän rakkaudellaan on väliä.