Kaverukset yrittivät syödä 50 000 kilokaloria vuorokaudessa – näin siinä kävi

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten päivittäinen energian tarve riippuu siitä miten aktiivinen ihminen on päivän aikana. Raskasta työtä tekevä ja paljon liikkuva ihminen voi tarvita jopa kolminkertaisen määrän kaloreita päivän aikana verrattuna sellaiseen henkilöön, joka ei liiku ja tekee istumatyötä.

Nyt neljä kaverusta, Blake, Q, Sean ja Andrew päättivät haastaa toisensa syömään yhden vuorokauden aikana yhteensä 50 000 kilokaloria. Kunkin miehen oma henkilökohtainen tavoite oli siis 12 500 kilokaloria. Energian määrä tulee ylittämään heidän päivittäisen tarpeensa noin nelinkertaisesti, minkä vuoksi miesten täytyykin syödä lähes koko ajan.

Haaste osoittautui yllättävän hankalaksi. Miesten tuli syödä koko päivä oikeastaan pelkkiä rasvaisia ja epäterveellisiä herkkuja yrittäessään saavuttaa tavoitteensa. Hampurilaiset, ranskalaiset ja leivokset alkoivat kuitenkin nopeasti kyllästyttämään kokelaita.

Vuorokauden päätyttyä tulos oli selvä. Q oli syönyt kaikkein eniten ja jopa ylittänyt oman tavoitteensa syömällä 13 050 kilokaloria. Seuraavaksi eniten söi Blake ahmimalla 6 350 kilokaloria. Andrew söi 3 625 kilokaloria ja Sean sai syötyä vain 2 150 kilokaloria. Sean myöntää tosin luovuttaneensa koko haasteen suhteen jo ensimmäisen kahden tunnin aikana.