Rodrigo Alves ensikertaa naisena televisio-ohjelmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin uuden vuosikymmenen naisena aloittanut Rodrigo Alves, eli Roddy, on nyt tehnyt ensiesiintymisen naisena Italiassa. Hän on maailmaa kiertävä ja kuutta eri kieltä puhuva kosmopoliitti, joka äskettäin päätti esitellä transsukupuolisen minänsä. Ihmis-Ken on nyt historiaa.

Täysin rinnoin yleisön edessä tanssinut ja esiintynyt Roddy oli ensimmäistä kertaa elementissään. Hänellä oli upeat platinablondikiharat ja säkenöivä hame saapuessaan italialaisen televisio-ohjelman studioon. On onnea, että hän vihdoinkin uskalsi tunnustaa itselleen aidon minän, yli sadan kauneusleikkauksen jälkeen.

Ihmiset hurrasivat hänelle. Italialaiset rakastavat Rodrigo Alvesia ja hän on tehnyt maassa muun muassa musiikkiaan. Hänellä on asunto Rooman lisäksi Lontoossa ja Marbellassa.